Inloggen voor besloten content

Inloggen als lid is mogelijk door het invullen van het inlogformulier rechts. U krijgt dan toegang tot besloten content van de commissie.

Inloggen voor besloten contentTrots op elkaar!

De Commissie Financiële Dienstverlening (CFD) is dé brancheorganisatie voor de financieel dienstverlener in Nederland. Omdat CFD zelf midden in het adviesveld staat weet zij als geen ander wat er leeft onder het intermediair.

In het belang van haar achterban gaat CFD actief de dialoog aan met de politiek, verzekeraars, consumenenorganisaties en alle andere partijen die bij de financiële dienstverlening betrokken zijn. CFD probeert zo actief invloed te kunnen uitoefenen op landelijke beleids- en besluitvorming. Daarnaast is deelname aan landelijke samenwerkingsverbanden belangrijk. Denk hierbij aan contact met overige brancheorganisaties en adviesorganen van de overheid.

CFD wil trendsettend zijn in de maatschappelijk-politieke discussie over de kwaliteit, betaalbaarheid en bereikbaarheid van de financiële dienstverlening.

Het toezicht- en beloningsbeleid, het ongelijke speelveld en het nieuwe vakbekwaamheidbouwwerk leiden onherroepelijk tot verschraling van het advieslandschap. CFD zet zich onvoorwaardelijk in om verschraling van de adviesmarkt te voorkomen en uw belangen als financieel dienstverlener maximaal te behartigen. 

Herkent u zich in de visie van CFD? Sluit u dan bij ons aan. Samen staan we een stuk sterker en kunnen wij met nog meer autoriteit de belangen van u als financieel dienstverlener behartigen.

Sluit u hier aan bij CFD, u bent van harte welkom!

Sluit u aan  

 

Populair

 • CFD in het nieuws

  CFD, zondag, 01 april 2018,

  0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

  CFD verschijnt als belangenorganisatie regelmatig in de media. Bent u  geïnteresseerd in de activiteiten van CFD? Lees dan meer hierover in de volgende publicaties.

 • Arrangement Vakbekwaamheid

  CFD, donderdag, 07 april 2016,

  0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

  NIBE-SVV en CFD brengen samen een CFD-arrangement uit dat speciaal is ontwikkeld voor de financieel dienstverlener. Met dit arrangement is de vakkennis van de adviseur aantoonbaar en permanent actueel en wordt hij deskundig voorbereid op het PE-Plusexamen tegen bijzonder gunstige voorwaarden.

 • Uw diploma's gaan op de schop!

  CFD, dinsdag, 19 juni 2012,

  0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

  Uw diploma's gaan op de schop, dat zijn ten minste de plannen. Lees daarom dit nieuwsbericht aandachtig.

Nieuwsbrief

Laat uw email adres achter en blijf op de hoogte van CFD!
Wist u dat?
CFD aankomende maand: Steun CFD middels een donatie!
De wereld verandert : Sluit u ook aan bij CFD.