Inloggen voor besloten content

Inloggen als lid is mogelijk door het invullen van het inlogformulier rechts. U krijgt dan toegang tot besloten content van de commissie.

Inloggen voor besloten contentdonderdag, 07 april 2016

Arrangement Vakbekwaamheid

Laatste nieuws, Print deze pagina: Print

Arrangement Vakbekwaamheid

NIBE-SVV en CFD brengen samen een PE-arrangement uit dat speciaal is ontwikkeld voor de financieel dienstverlener.

Met dit arrangement is de vakkennis van de adviseur altijd aantoonbaar en permanent actueel en wordt men deskundig voorbereid op het PE-examen tegen gereduceerde kosten.

 

Samenwerking NIBE-SVV/CFD

NIBE-SVV is al meer dan 50 jaar het kennis-instituut voor de financiĆ«le wereld. Met ruim 200 opleidingen, workshops en congressen leveren zij een belangrijke bijdrage aan het succes van financieel professionals. NIBE-SVV heeft alle kennis in huis om adviseurs deskundig op te leiden en voor te bereiden op de PE-examens. In de lobby voor een beter vakbekwaamheidgebouw werd CFD met raad en daad bijgestaan door NIBE-SVV. Om deze samenwerking voort te zetten is het PE-arrangement ontwikkeld. Als CFD donateur komt u in aanmerking voor dit arrangement.

Als donateur profiteert u van:

- 12,5%  korting op de NIBE-SVV PE-Plus opleidingen

- 15% korting op het NIBE-SVV Triple A programma, waarmee u de vakkennis aantoonbaar actueel houdt.

  

Inschrijfformulier Arrangement Vakbekwaamheid

Via het inschrijfformulier kunt u zich met korting aanmelden voor de diverse Wft- en Wft-PE Plus opleidingen (e-learning en e-learning met klassikale examentraining). Examens kunt u bestellen via www.nibesvv.nl. Ook kunt u voordelig een abonnement nemen op de Wft Triple A App, waarmee u de vakkennis Permanent  Aantoonbaar Actueel houdt. Wacht niet te lang met inschrijven, u dient voor 01-01-2017 met goed gevolg, de door u benodige examens, te behalen. Bereidt u daarom goed voor. Klik hier om direct door te gaan naar het inschrijfformulier. Prijzen vindt u op www.nibesvv.nl 

 

Vakbekwaamheidsgebouw

 

 

 

Social Bookmarks

Reacties (0)

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Annuleren Reactie toevoegen...