Inloggen voor besloten content

Inloggen als lid is mogelijk door het invullen van het inlogformulier rechts. U krijgt dan toegang tot besloten content van de commissie.

Inloggen voor besloten contentzondag, 01 april 2018

Grootste 'mail to mail' actie ooit

Laatste nieuws, Print deze pagina: Print

 

Afbeelding

CFD start 'mail to mail' wervingscampagne
 

De Commissie Financiële Dienstverlening start vandaag met de grootste 'mail to mail' wervingscampagne ooit (persbericht  VVP).

 

Organisatiegraad verhogen

 

"Ondanks de sterke groei van CFD in de eerste maanden van dit jaar moet CFD verder groeien in donateurs, om in Den Haag meer en indringender aandacht te kunnen vragen voor onafhankelijk advies en de unieke positie van het MKB-intermediair daarin".

 

Met deze woorden geeft CFD-voorzitter Edwin Herdink de aftrap voor een grote 'mail to mail' campagne om nieuwe donaterus te werven. "Voor zover wij kunnen nagaan is dit de grootste 'mail to mail' campagne ooit in onze sector. Het is één van de CFD-initiatieven die dit jaar zijn gericht op de verdere groei van de huidige bijna 400 donateurs naar minimaal 1.000 donateurs".

 

Herdink: "Het idee komt van één van onze eigen donateurs en werd actueler na een proef met een recente telemarketing actie die we zelf hebben gedaan. Veel kantooreigenaren die wij hebben gesproken gaven aan dat ze al een tijdje van plan zijn zich aan te sluiten bij CFD, maar door tijdgebrek er niet aan toe kwamen. Met deze 'mail to mail' campagne hopen we dat meer van die collega's het laatste stapje zetten"

 

 

Lees hier het hele bericht

 

 

 

 

Social Bookmarks

Reacties (0)

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Annuleren Reactie toevoegen...