E-boek 'De Pensioenwaarheid'.

Gratis e-boek

Via het gratis gratis e-boek 'De Pensioenwaarheid, wordt voor werknemers en zzp'ers in duidelijke taal uitgelegd, hoe pensioen wordt opgebouwd. Door toezending van het e-boek aan je relaties, informeer je hen over het huidige- en nieuwe pensioenstelsel en vergroot je jouw toegevoegde waarde en dienstverlening als adviseur. 

 

PLAN pensioenadvies

Ontvang je na toezending van het e-boek aan je relaties, opdrachten voor een collectief pensioen of expirerende lijfrentes en beschik je als kantoor niet over de vereiste vakvergunning of het betreffende Wft-diploma? Maak dan gebruik van de dienstverlening van onze partner PLAN pensioenadviesMet PLAN kun jij als CFD-lid alle pensioenvragen voor jouw klanten oplossen en de concurrentie buiten de deur houden. Voor elke zaak die je aanmeldt en die leidt tot een advies -en/of bemiddelingsfactuur ontvang jij van PLAN een vaste vergoeding. 

 


Aanvullende optie

Gepersonaliseerd e-boek

Het is mogelijk om het e-boek te personaliseren. Het e-boek wordt dan voorzien van jouw bedrijfslogo met een extra pagina over jouw kantoor. Met deze gepersonaliseerde versie van het e-boek kun je jouw klanten proactief benaderen. 

 

Om het e-boek eenvoudig en snel bij je particuliere en zakelijke relaties te introduceren ontvang je een tweetal voorbeeldbrieven. Voor het gepersonaliseerde e-boek en de bijgeleverde brieven, betaal je als CFD-lid eenmalig € 12,50 incl. BTW (niet leden betalen  45,00 inc. BTW).


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Na verzending wordt er contact met je opgenomen om de verdere details af te stemmen en het juiste logo op te vragen.