CFD geeft elk CFD-intermediair een eigen pensioenexpert

De invoering van het vakbekwaamheidsbouwwerk enkele jaren geleden heeft er onder meer toe geleid dat veel intermediairs hun activiteiten op het gebied van pensioen- en lijfrenteadvies hebben afgebouwd of er helemaal mee zijn gestopt.

 

Het gevolg hiervan is dat relaties van die intermediairs niet langer kunnen worden geserviced op dit specifieke en belangrijke adviesterrein.

Uniek outsource-model 
In samenwerking met CFD hebben pensioenexperts Willem van Weelden en Albert Jan van Zijl een nieuw bedrijf opgezet dat zich uitsluitend richt op pensioen advies voor particuliere en zakelijke klanten van intermediairs. Hiervoor is een aparte AFM-vergunning afgegeven.

Onder de naam PLAN (Pensioen en Lijfrente Advies Nederland) is er nu een expert beschikbaar voor alle CFD-intermediairs in Nederland die lijfrente -of pensioenwensen van hun klanten willen kunnen invullen.

CFD stelde wel een aantal voorwaarden aan de samenwerking

  1. Er moest een gegarandeerde klantbescherming zijn voor alle andere (financiële) producten van het intermediair.
  2. PLAN legt zich uitsluitend toe op advies en bemiddeling van lijfrente en pensioenen en de wettelijke nazorg.
  3. CFD-leden ontvangen een exclusieve vergoeding per gerealiseerde zaak.
  4. Klanten van intermediairs moeten kunnen rekenen op het allerbeste advies.

Het concept PLAN

Het concept is eenvoudig ingericht. Zodra je een concreet verzoek van een klant ontvangt voor lijfrente advies/bemiddeling of zakelijk pensioenadvies, dan volstaat het doorgeven van de basis contactgegevens op de website van PLAN (www.bijplan.nl) en neemt PLAN contact op met je klant om de zaken op te pakken. 

GARANTIE
Om je de volledige zekerheid te geven dat jouw klanten uitsluitend met pensioenzaken worden geholpen door PLAN is een garantiecertificaat ontwikkeld dat je na aanmelding van PLAN ontvangt. Zo is je schadeportefeuille beschermd en houd je concurrentie buiten de deur.

Vaste vergoeding
Wat PLAN uniek en extra aantrekkelijk maakt is dat deze dienstverlening voor jouw kantoor geheel gratis is. Voor elke zaak die je aanmeldt en die leidt tot een advies -en/of bemiddelingsfactuur betaalt jouw klant de adviesfee en ontvang je van PLAN een vaste vergoeding. 

 

voor individueel advies :   € 100 (inclusief BTW)

voor collectief advies    :   € 300 (inclusief BTW)

PLAN Dienstverlening
PLAN verzorgt alle advies en bemiddelingsactiviteiten voor jouw particuliere en zakelijke klanten. Van particuliere pensioenplanning, opbouw, uitstel of aankoop tot complete pensioensystemen voor werkgevers en DGA's, inclusief beoordeling van bijvoorbeeld BPF, CAO en de toetsing aan wet -en regelgeving.

 

PLAN richt zich puur op het uitvoeren van advies en bemiddeling bij jouw klanten.

PLAN is geen servicedesk voor vragen die je mogelijk zelf hebt of wanneer je ondersteuning wilt in het zelf adviseren en bemiddelen. PLAN richt zich puur op het uitvoeren van advies en bemiddeling bij jouw klanten.


Volledige dienstverlening, beste kwaliteit
Met PLAN kun jij als CFD-lid voortaan alle pensioenvragen voor jouw klanten oplossen en de concurrentie buiten de deur houden. Zo loopt er ook geen andere omzet weg.

 
Aanmelden
Als CFD-lid profiteer jij exclusief van de voordelen van het het concept PLAN, dus meld je vandaag nog aan via onderstaand formulier.


Aanmeldingsformulier PLAN 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.