Klachtenloket AFM

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op de financiële markten. Het is belangrijk dat consumenten en financieel dienstverleners vertrouwen hebben in de financiële markten en in haar toezichthouder.

 

Nu kan het voorkomen dat er onenigheid ontstaat bij de uitoefening van het toezicht tussen de toezichthouder en een financieel dienstverlener.  Dit kan leiden tot grote frustraties bij ondernemers. Daarom vindt de Commissie CFD het belangrijk om toezicht te houden op de werkwijze van de  toezichthouder en een goede inventarisatie van klachten te maken.

 

Dan kunnen wij dit samen met de AFM, politiek en wellicht andere standsorganisaties als discussiestuk gebruiken om te komen tot een betere en meer op vertrouwen gebaseerde samenwerking met de AFM. Ben jij van mening dat je niet correct behandeld bent ten aanzien van een bepaalde aangelegenheid? Dan kun je een klacht indien bij het Klachtenloket van de Commissie CFD.

 

Zo kan de Commissie CFD inzicht krijgen in de ervaringen die collega's in het land hebben met de werkwijze van de AFM. Je kunt je ervaring over de werkwijze van de AFM insturen naar het algemene email adres van de Commissie CFD: info@commissiecfd.nl 

 

Indien je gebruik maakt van het klachtenloket wil je dan zo vriendelijk zijn om je klacht zo volledig mogelijk aan te leveren, inclusief onderbouwing, referentienummers, correspondentie, enz.