Wil je een offerte of aanvraag alarmsysteem voor je zakelijke relatie, BORG gecertificeerd? 

Ga dan direct door naar de aanmeldpagina en vermeld bij de aanvullende informatie: 'CFD-lid'


 

CFD is een exclusieve samenwerking aangegaan met het grootste beveiligingsbedrijf in Nederland voor snelle en professionele levering van BORG-certificaten.

 

Niets is zo vervelend als een discussie met een verzekerde wanneer bij schade blijkt dat de beveiliging niet aan de vereiste preventie voldoet. Met de BORG Certificaat Service kun je dat bedrijfsrisico voor jouw klant tot een absoluut minimum beperken. 


Dankzij deze service bied jij als intermediair een kwalitatief hoogwaardige oplossing voor jouw zakelijke relaties. Het benodigde BORG-certificaat wordt supersnel geregeld, waarmee jouw klant aan de gewenste verzekeringsvoorwaarden voldoet.

 

Voor certificering van alle risicoklassen 1 t/m 4 biedt onze partner een uniek pakket tegen een zeer scherp tarief aan.

 

Jouw klant de beste deal en jij een aantrekkelijke vergoeding.

 


Exclusief verdienmodel 

 

Voor deze nieuwe en innovatieve service hebben wij voor alle intermediairs in Nederland exclusieve afspraken kunnen maken over een aanbrengvergoeding.

  • Voor CFD-leden een vaste vergoeding van: € 115,00  Exc. BTW per geleverd systeem.
  • Voor Niet-leden een vaste vergoeding van : €   90,00  Exc. BTW per geleverd systeem.

Hoe werkt het?

Onze BORG Service partner beschikt over een professionele helpdesk. Het enige wat jij hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Binnen 48 uur wordt je klant gebeld door onze partner om een afspraak in te plannen. Het BORG-certificaat wordt doorgaans binnen 2 weken geleverd!

 

Via het service-abonnement vindt automatisch de jaarlijkse technische controle plaats en wordt direct gecontroleerd of alles nog aan de voorwaarden van het certificaat voldoet. Daarnaast beschikt onze partner ook over een digitaal managementsysteem, waardoor ook op afstand kleine storingen eenvoudig kunnen worden opgelost.