Over CFD

De Commissie Financiële Dienstverlening (CFD) is de jongste branchevereniging in de sector financiële dienstverlening en verdedigt de belangen van onafhankelijke financieel advieskantoren en assurantiekantoren. In haar relatief korte bestaan is CFD inmiddels al wel uitgegroeid tot de tweede grootste brancheorganisatie van Nederland, met meer dan 400 vaste donateurs en bijna 2.000 ambassadeurs! CFD is gevestigd in Hoevelaken, in het intermediairgebouw van DFO.

 

CFD richt zich vooral op de belangen van het kleine en middelgrote kantoor, omdat ze er van overtuigd is dat consumenten en bedrijven het beste worden geholpen door een lokale expert, die kiest voor een meer persoonlijke benadering dan voor robotisering en data profiling.

 

Er zijn in Nederland ongeveer 5.000 onafhankelijke kantoren gespecialiseerd in financieel advies en verzekeringen. Het kleine en middelgrote intermediair is goed voor 80% van dat aantal. Omdat de organisatiegraad in de sector nog laag is, verwacht CFD in de komende jaren nog sterk door te groeien en in aantallen leden vòòr 2025 de grootste branchevereniging van Nederland te worden.

 

Wil je CFD beter leren kennen? Meld je dan aan als donateur en/of klik op een van de onderstaande onderwerpen.

 

CFD organisatie

Over jouw privacy

Onze resultaten