OVER CFD

CFD organisatie

Over jouw privacy

Onze resultaten


De Commissie Financiële Dienstverlening (CFD) is de jongste branchevereniging in de sector financiële dienstverlening en verdedigt actief de belangen van onafhankelijke assurantie- en financieel advieskantoren. In haar relatief korte bestaan is CFD inmiddels uitgegroeid tot de één na grootste brancheorganisatie in de sector. Met de ambitie om de grootste te worden zodat jouw stem nog beter wordt gehoord.  

 

CFD richt zich vooral op de belangen van het kleine en middelgrote advieskantoor, omdat ze er van overtuigd is dat consumenten en bedrijven het beste worden geholpen door een lokale expert, die kiest voor een meer persoonlijke benadering dan voor robotisering en data profiling.

 

Er zijn in Nederland ongeveer 4.000 onafhankelijke advieskantoren gespecialiseerd in financieel advies en verzekeringen. Het kleine en middelgrote kantoor is goed voor 80% van dat aantal. Omdat de organisatiegraad in de sector nog laag is, verwacht CFD in de komende jaren nog sterk door te groeien en in aantal leden vòòr 2025 de grootste branchevereniging van Nederland te worden.

 

CFD zet zich onvoorwaardelijk in om verschraling van de adviesmarkt te voorkomen en jouw belangen als financieel dienstverlener maximaal te behartigen. Dat doen we professioneel, actief en met overtuiging.