Huizenlinks is een initiatief van brancheorganisatie CFD, de grootste brancheorganisatie voor verzekerings- hypotheek- en financieel adviesbureaus in het midden en kleinbedrijf.


Met behulp van het concept Huizenlinks kan men als adviseur de eigen woning relaties ondersteunen bij de verkoop van hun woning. Huizenlinks verbindt op unieke wijze het relatienetwerk van de adviseur met de professionele dienstverlening van een regionale makelaar.

 

Huizenlinks voor de adviseur

De woningmarkt en verzekerings- hypotheek- en financieel adviseurs zijn nauw met elkaar verbonden. Immers in zeer veel gevallen wordt de hypotheek of het verzekeringspakket van de nieuwe woning bij een adviseur ondergebracht.

 

Uitbreiding dienstverlening

Met Huizenlinks kunnen adviseurs nu hun dienstverlening uitbreiden door hun eigen woning relaties van dienst te zijn bij de verkoop van de woning. Zo kan een huiseigenaar via zijn eigenvertrouwde adviseur in contact worden gebracht met een samenwerkende regionale makelaar. Via duizenden adviseurs wordt de woning zo potentieel verspreid onder meer dan 3.000.000 huishoudens.

          

De uitvoering

Huizenlinks werkt uiterst eenvoudig. Via een online formulier wordt de verkoopopdracht van de woningeigenaar aangemeld. Vervolgens wordt een samenwerkende regionale makelaar ingeschakeld die het verkooptraject opstart. 


Vaste aanbrengfee

Voor elke succesvol verkochte woning via Huizenlinks ontvangt de aanbrengende adviseur een vaste aanbrengfee van Huizenlinks.

Huizenlinks voor de makelaar

Aangesloten makelaars kunnen via Huizenlinks verkoopopdrachten ontvangen uit het netwerk van financieel adviseurs. Dat biedt de makelaar de mogelijkheid om zijn klantenbestand uit te breiden en zijn zakelijke kansen en zichtbaarheid in de vastgoedmarkt te vergroten. Door middel van het concept Huizenlinks kunnen makelaars zo extra potentiële huizenverkopers bereiken die op zoek zijn naar professionele begeleiding bij het verkoopproces.

  

Exclusiviteit  
Deelnemende makelaars verkrijgen exclusiviteit over de regio waarin men werkzaam is. Hierdoor is er minder concurrentie om de klant en ontvangt men meer respons per deelnemer.

 

Zichtbaarheid 

Aangemelde makelaars worden opgenomen in een digitale makelaarskaart. Hierdoor ontstaat een landelijk netwerk waarmee adviseurs voor hun relaties snel een regionale makelaar kunnen vinden en inschakelen.  

 

Benut je voorsprong  
Het komt maar zelden voor dat men de kans krijgt om helemaal aan het begin van een nieuwe distributievorm in te stappen. Benut daarom deze unieke gelegenheid en laat deze voorsprong niet naar de concurrent gaan.

 

Kortom, aansluiting bij Huizenlinks kan je als makelaar een competitief voordeel bieden in een concurrerende vastgoedmarkt.

 

Vaste lage deelnemerskosten

De vaste deelnemerskosten voor makelaars bedragen slechts € 175,- per jaar. Deze bijdrage wordt volledig gebruikt voor het bekostigen van marketing en public relations van het concept Huizenlinks.

 

Vaste succesfee  

Deelname aan Huizenlinks is uniform voor alle deelnemende makelaars. Alleen bij een succesvolle woningtransactie betaalt de makelaar een vaste succesfee aan Huizenlinks.

 

Kwaliteitsgarantie 

Aan de inschrijving bij Huizenlinks is de voorwaarde verbonden dat de samenwerkende makelaars zijn aangesloten bij een brancheorganisatie voor makelaars. Hierdoor heeft de opdrachtgever de garantie dat de vakkennis van de makelaar up-to-date is, het klantbelang voorop staat en men uitgebreide kennis heeft van de woningmarkt.

 

Huizenlinks onderscheidt zich op de volgende wijze in de markt:

1. Vaste lage jaarlijkse deelnemerskosten voor marketing en public relations.

2. De verkoper heeft toegang tot een uniek netwerk van duizenden adviseurs en deskundige makelaars.

3. Huizenlinks werkt exclusief samen met verzekerings- hypotheek- en financieel adviseurs. Samenwerkende makelaars         

    ontvangen verkoopopdrachten uit dit netwerk.

4. Het woningaanbod wordt opgenomen in een landelijke overzichtskaart en verspreid onder de deelnemende adviseurs.

5. Samenwerkende makelaars verkrijgen een exclusieve regio waaruit ze verkoopopdrachten ontvangen.

6. Voor alle verzekerings- en hypotheekvragen wordt er tijdens het verkooptraject door de makelaar terugverwezen naar de 

    adviseur die de verkoopopdracht heeft aangemeld. Zo blijft de adviseur actief betrokken bij het verkoopproces van de woning.

7. Deelnemende makelaars dienen te zijn aangesloten bij een brancheorganisatie voor makelaars.

8. Aangemelde makelaars worden opgenomen in een digitale makelaarskaart. Hierdoor kunnen adviseurs voor hun relaties snel

    een regionale makelaar vinden en inschakelen.

9. Indien woningverkopers zonder adviseur rechtstreeks via Huizenlinks een verkoopopdracht insturen, dan worden ze

    doorverwezen naar een aangesloten lokale makelaar.


Aanmelden 

Ben je geïnteresseerd en wil je als adviseur/makelaar ook meebouwen aan het landelijke vastgoednetwerk Huizenlinks?

Meld je dan hier aan. We kijken uit naar een succesvolle en langdurige samenwerking.