Je vakkennis permanent actueel met de CFD-kennisbrief

Wettelijke vakbekwaamheid

Sinds 1 januari 2014 geldt voor financieel dienstverleners een dubbele vakbekwaamheidseis. Aan de ene kant dient men driejaarlijks deel te nemen aan de verplichte Wft PE-examens en aan de andere kant dient de vakbekwaamheid van klantmedewerkers en financieel dienstverleners aantoonbaar permanent actueel te zijn. De controle hierop wordt uitgevoerd door de AFM.

 

CFD ondersteunt het intermediair om de vakkennis permanent actueel te houden. Met behulp van de CFD-kennisbrief houd je je vakkennis op eenvoudige wijze up-to-date en blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied.

 

Abonnement CFD-kennisbrief

Om de CFD-kennisbrief voor iedereen toegankelijk te maken, bied CFD je een abonnement tegen de laagste kosten in de markt. Voor slechts € 42,50 per jaar per gediplomeerd adviseur, ontvang je de CFD-kennisbrief en voldoe je aan de wettelijke norm t.a.v. permanent actueel (PA).

  

Regeling voor CFD-leden

CFD-leden ontvangen de CFD-kennisbrief als onderdeel van hun lidmaatschap. Zij dienen zich dus niet aan te melden voor een afzonderlijk abonnement.

 

Aanmelden

Wil je ook je vakkennis permanent actueel houden via de CFD-kennisbrief? Meld je dan aan via onderstaand aanvraagformulier.


Aanvraagformulier abonnement CFD-kennisbrief

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.