CFD Kennisbrief - PE Permanent Actueel

Wettelijke vakbekwaamheid

Sinds 1 januari 2014 geldt voor financieel dienstverleners een dubbele vakbekwaamheidseis. Aan de ene kant dient men driejaarlijks deel te nemen aan de verplichte Wft PE-examens en aan de andere kant dient de vakbekwaamheid van klantmedewerkers en financieel dienstverleners aantoonbaar permanent actueel te zijn. De controle hierop wordt uitgevoerd door de AFM.

 

CFD ondersteunt het intermediair om de vakkennis permanent actueel te houden. Met behulp van de 'CFD Kennisbrief - PE Permanent Actueel' houd je je vakkennis op eenvoudige wijze up-to-date en blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied.

 

Abonnement CFD Kennisbrief - PE Permanent Actueel

Om de kennisbrief voor iedereen toegankelijk te maken biedt CFD je een abonnement tegen de laagste kosten in de markt. Voor slechts € 42,50 per jaar per gediplomeerd adviseur, ontvang je de kennisbrief en voldoe je aan de wettelijke norm t.a.v. permanent actueel (PA).

  

Regeling CFD-leden

Het CFD-lid op wiens naam het lidmaatschap is ingeschreven ontvangt de kennisbrief als onderdeel van het lidmaatschap.

Voor werknemers van CFD-leden die hun vakkennis aantoonbaar permanent actueel willen houden, geldt een gereduceerd tarief van € 29,95 per jaar per werknemer.

      

Registratie

Alleen wanneer je CFD-lid bent of een betaald abonnement hebt afgesloten op de kennisbrief, worden je PA-activiteiten vastgelegd en voldoe je aantoonbaar aan de wettelijke norm.

 

Aanmelden

Wil je ook je vakkennis permanent actueel houden via de kennisbrief? Meld je dan aan via onderstaand aanvraagformulier.


Aanvraagformulier abonnement CFD-kennisbrief - PE Permanent Actueel

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.