CFD geeft elk CFD-intermediair een eigen pensioenexpert

Bestel hier je eigen pensioenadviseur

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Unieke pensioenservice
In samenwerking met CFD biedt PLAN (Pensioen & Lijfrente Advies Nederland) een unieke service die zich uitsluitend richt op pensioenadvies voor particuliere en zakelijke relaties van intermediairs. 

Het concept

Het concept is eenvoudig ingericht. Zodra je een concreet verzoek van een klant ontvangt voor lijfrente advies/bemiddeling of zakelijk pensioenadvies, dan volstaat het doorgeven van de basis contactgegevens op de website van PLAN en neemt PLAN contact op met je klant om de zaken op te pakken. 

GARANTIE

Om je de volledige zekerheid te geven dat jouw klanten uitsluitend met pensioenzaken worden geholpen door PLAN is een garantiecertificaat ontwikkeld die je na aanmelding van PLAN ontvangt. Zo is je schadeportefeuille beschermd en houd je concurrentie buiten de deur.

Vaste vergoeding
Wat PLAN uniek en extra aantrekkelijk maakt is dat deze dienstverlening voor jouw kantoor geheel gratis is. Voor elke zaak die je aanmeldt en die leidt tot een advies -en/of bemiddelingsfactuur betaalt jouw klant de adviesfee en ontvang jij van PLAN een vaste vergoeding. 

 

voor individueel advies :   € 100 (inclusief BTW)

voor collectief advies    :   € 300 (inclusief BTW)

PLAN richt zich puur op het uitvoeren van advies en bemiddeling bij jouw klanten.

PLAN is geen servicedesk voor vragen die je mogelijk zelf hebt of wanneer je ondersteuning wilt in het zelf adviseren en bemiddelen. PLAN richt zich puur op het uitvoeren van advies en bemiddeling bij jouw klanten.


Volledige dienstverlening, beste kwaliteit
Met PLAN kun jij als CFD-lid voortaan alle pensioenvragen voor jouw klanten oplossen en de concurrentie buiten de deur houden. Zo loopt er ook geen andere omzet weg.

 
Aanmelden
Als CFD-lid profiteer jij exclusief van de voordelen van het het concept PLAN, maar daarvoor moet je je wel eerst als kantoor aanmelden. Dat doe je via bovenstaand formulier.