SHED Expertise

Zaak aanmelden

Wil je als CFD-lid gebruik maken van de diensten van SHED Expertise? Meld je zaak dan via onderstaand formulier aan. Bij zaken die dringend behandeld moeten worden kun je ook direct bellen. Vergeet niet aan te geven dat je CFD-lid bent.


Tijdens kantooruren: 088 – 20 33 600

 

Uitsluitend bij spoed/calamiteiten buiten kantooruren (ook 's-nachts en in het weekend): 088 - 20 33 666


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Onze samenwerking met SHED Expertise (Schadehulp Expertise BV) levert aangesloten leden van CFD en hun klanten ultieme risicobescherming en excellente klantservice op.

 

Gecertificeerde experts van het zeer ervaren SHED Expertise leveren de volgende diensten voor CFD-leden.


CONTRA & SCHADE EXPERTISE

 

Schakel SHED Expertise in voor contra-expertise bij brand, inbraak water of stormschade. Of voor discussie met de expert van de verzekeraar over het schadebedrag of na een schadeafwijzing.

 

De dienstverlening geldt voor schades vanaf ca. € 10.000. Bekijk de brochures voor brand, inbraak, storm en waterschade.

 

Vergoeding per in behandeling genomen melding: € 250,00 (aanvraag binnen 15 dagen na schade) of € 125,00 (discussie over vastgestelde schade). RISK MANAGEMENT

 

Onverzekerbare of moeilijk te verzekeren risico’s verzekerbaar maken.  Essentieel voor je zakelijke klant is het op juiste wijze in kaart brengen van de bedrijfsrisico's. In de praktijk komt het namelijk vaak voor dat er problemen ontstaan bij prolongatie of schade.

 

Om er zeker van te zijn dat de clausules in een polis aansluiten bij de werkelijke situatie verzorgt SHED Expertise een QuickScan voor jouw zakelijke relaties. 

 

Als intermediair vermijd je hiermee ook schadediscussies.

 TAXATIE SERVICES

 

Ook voor waardebepaling en taxaties van bijzondere woonhuizen, bedrijfsmatige gebouwen, huurdersbelangen en inventarissen is SHED Expertise jouw ideale partner.

 

Bij een taxatie wordt een wettelijk beschermd rapport afgegeven, waarmee jouw klant optimale zekerheid heeft over het juist te verzekeren bedrag.

 

Bekijk hier een voorbeeldrapport.