Het WOZ-bezwaarloket

Meld je hier aan voor je eigen intermediair-pagina

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Unieke service met exclusief verdienmodel voor intermediairs

 

 

Jaarlijks ontvangen huiseigenaren tussen 1 februari en 31 maart het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen/WOZ-beschikking. Om te beoordelen of jouw relaties kunnen besparen op deze belasting, heeft CFD in samenwerking met haar partner 'Bezwaarmaker.nl' het WOZ-bezwaarloket ontwikkeld. Dit loket biedt een unieke gelegenheid om jouw toegevoegde waarde als adviseur in praktijk te brengen en tegelijkertijd extra inkomsten te genereren. 

 

Win-winsituatie

Sinds 2015 blijft de WOZ-waarde maar stijgen en de verwachting is dat deze ontwikkeling zich de komende jaren voortzet. Word daarom ook deelnemer en meld je aan voor een WOZ-loket. Dit loket biedt een unieke service met een win-winsituatie voor klant en adviseur. Zo help je je relaties te besparen op de WOZ-belasting en ontvang je als adviseur een vaste vergoeding voor elk bezwaar dat via jouw loket wordt ingestuurd. 

 

 

Bezwaarmaker.nl

Na aanmelding wordt er door 'Bezwaarmaker.nl' contact met je opgenomen, ontvang je een introductiemail voor je relaties en wordt je eigen WOZ-loket ingeregeld (met je bedrijfslogo!). De ingediende aanmeldingen voor bezwaar kun je eenvoudig volgen via je eigen backoffice, welke gekoppeld is aan jouw WOZ-loket.

 

Het enige dat je moet doen is je klanten wijzen op deze mogelijkheid. De rest regelt Bezwaarmaker.nl.

 

Voorbereiding start elk jaar in januari

Let op! De eerste WOZ-aanslagen liggen al vanaf 1 februari bij je relaties in de bus. Om je klanten tijdig bekend te maken met jouw WOZ-loket, is het verstandig om hen hierover al in de eerste week van januari te informeren. Je klanten kunnen dan direct na ontvangst van het aanslagbiljet de gegevens via jouw loket uploaden.

 

 

Aanmelden

Wil je ook jaarlijks meedoen met de WOZ-actie? Meld je dan aan via onderstaand aanvraagformulier. Meedoen aan deze actie is gratis en staat open voor leden en niet-leden. 

 

Let op! Is er in het verleden al een loket voor je ingericht, dan prolongeert dit loket jaarlijks en hoef je je niet opnieuw aan te melden.

 

CFD, samen alles voor elkaar!