BORG Certificaat SERVICE

Unieke service met exclusief verdienmodel voor intermediairs

CFD is een exclusieve samenwerking aangegaan met het grootste beveiligingsbedrijf in Nederland voor snelle en professionele levering van pandbeveiliging, inclusief de voor de verzekeraar benodigde BORG-certificering.

 

Niets is zo vervelend als een discussie met een verzekerde wanneer bij schade blijkt dat deze niet aan de vereiste preventie en beveiligingseisen voldoet. 


Met de BORG Certificaat Service kun je dat bedrijfsrisico voor jouw klant tot een absoluut minimum beperken. 


Dankzij deze service bied jij als intermediair een kwalitatief hoogwaardige oplossing voor jouw zakelijke relaties. Het benodigde BORG-certificaat wordt supersnel geregeld en jij hebt je klant een waardevolle aanvullende service verleend.

Voor elke zaak die jij via deze samenwerking aanbrengt ontvang je een aantrekkelijke vergoeding. En voor certificering t/m Klasse 2 biedt onze partner Directveilig.nl een uniek standaardpakket tegen een zeer scherp tarief aan. Jouw klant de beste deal en jij een aantrekkelijke vergoeding. Dat is Business Benefits van CFD.

 

Exclusief verdienmodel

Voor deze nieuwe en innovatieve service hebben wij voor alle intermediairs in Nederland exclusieve afspraken kunnen maken over een aanbrengvergoeding.

 

Voor CFD-leden een vaste vergoeding van: € 140,00 per geleverd systeem.

Voor Niet-leden een vaste vergoeding van : € 110,00 per geleverd systeem.

(bedragen inclusief BTW)

 

Hoe werkt het?

Onze BORG Service partner beschikt over een professionele help -en servicedesk. Het enige wat jij hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Binnen 48 uur wordt je klant gebeld door onze partner om een afspraak te plannen. Het BORG-certificaat wordt doorgaans binnen 2 weken geleverd!

 

Via het service-abonnement vindt automatisch de jaarlijkse technische controle plaats en wordt direct gecontroleerd of alles nog aan de voorwaarden van het certificaat voldoet. Daarnaast beschikt onze partner ook over een digitaal managementsysteem, waardoor ook op afstand kleine storingen eenvoudig kunnen worden opgelost. 

 

Gebruik altijd het onderstaande formulier om nieuwe zaken door te geven! 

 

CFD, samen alles voor elkaar!


Aanvraagformulier CFD BORG Service

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.