Het WOZ-bezwaarloket

Unieke service met exclusief verdienmodel voor intermediairs

 

 

Jaarlijks ontvangen huiseigenaren tussen 1 februari en 31 maart het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen/WOZ-beschikking. Om te beoordelen of jouw relaties kunnen besparen op deze belasting, heeft CFD in samenwerking met haar partner 'Bezwaarmaker.nl' het WOZ-bezwaarloket ontwikkeld. Dit loket biedt een unieke gelegenheid om jouw toegevoegde waarde als adviseur in praktijk te brengen en tegelijkertijd extra inkomsten te genereren. 

 

Win-winsituatie

Sinds 2015 blijft de WOZ-waarde maar stijgen en de verwachting is dat deze ontwikkeling zich de komende jaren voortzet. Word daarom ook deelnemer en meld je aan voor een WOZ-loket. Dit loket biedt een unieke service met een win-winsituatie voor klant en adviseur. Zo help je je relaties te besparen op de WOZ-belasting en ontvang je als adviseur een vergoeding voor elk bezwaar dat via jouw loket wordt ingestuurd. 

 

Gratis WOZ-loket

Na aanmelding wordt er voor jou een eigen WOZ-loket ingericht, waarop jouw relaties de gegevens uit hun aanslagbiljet eenvoudig kunnen uploaden naar onze partner Bezwaarmaker.nl. Aan de hand van de ontvangen gegevens maakt onze partner het bezwaarschrift op en dient deze in bij de desbetreffende gemeente.

 

Inkomsten

Als deelnemer ontvang je voor elk ingestuurd bezwaarschrift een vaste vergoeding van

€ 12,50 exc. BTW. Elke aanmelding die via jouw bezwaarloket binnenkomt is dus raak!

 

Voorbeeld inkomsten: 

360 opstalverzekeringen of hypotheken in portefeuille

198 ingezonden bezwaren (= 55% reactie)

Inkomsten: 198 x  €12,50 = € 2.475,- exc. BTW

 

Voorbereiding

Let op! De eerste WOZ-aanslagen liggen al vanaf 1 februari bij je relaties in de bus. Om hen tijdig bekend te maken met jouw WOZ-loket, is het verstandig om hen hierover al in de eerste week van januari te informeren. Men kan dan direct na ontvangst van het aanslagbiljet de gegevens via jouw loket uploaden.

 

Bezwaarmaker.nl

Na aanmelding wordt er door 'Bezwaarmaker.nl' contact met je opgenomen, ontvang je een introductiemail voor je relaties en wordt je eigen WOZ-loket ingeregeld. De ontvangen aanmeldingen kun je eenvoudig volgen via een eigen backoffice, welke gekoppeld is aan jouw WOZ-loket.

 

Aanmelden

Wil je ook meedoen met de WOZ-actie? Meld je dan aan via onderstaand aanvraagformulier. Meedoen aan deze actie is gratis en staat open voor leden en niet-leden. 

 

Let op! Is er in het verleden al een loket voor je ingericht, dan prolongeert dit loket jaarlijks en dien je je niet opnieuw aan te melden.

 

CFD, samen alles voor elkaar!


Aanvraagformulier WOZ-loket

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.