Het CFD BAV-Collectief

CFD presenteert uniek en succesvol BAV-collectief 

 

Aanmelden doorlopend mogelijk!

 

Maakt u nog geen gebruik van het CFD BAV-Collectief? Dan hebben wij goed nieuws voor u! U kunt namelijk jaarlijks per 1 januari, of in veel gevallen direct, overstappen naar het unieke CFD BAV-Collectief! Verschillende verzekeraars kennen namelijk een opzegtermijn van één maand, waardoor u op ieder gewenst moment uw huidige polis kunt oversluiten. Profiteer ook van de doorlopende korting, ruime dekking inclusief cyberrisk en vanzelfsprekend uitstekende service!

 

Dat het CFD BAV-Collectief een groot succes is blijkt uit de vele positieve reacties en het grote aantal aanmeldingen. Inmiddels is ruim de helft van alle CFD leden overgestapt naar het CFD BAV-Collectief. 

 

Waarom een nieuwe BAV?

CFD heeft in samenwerking met LNI en verzekeringsmakelaar JNPG een unieke beroepsaansprakelijkheidsverzekering ontwikkeld die voor een doorbraak in deze markt zorgt. De markt voor beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen was namelijk nodig toe aan een nieuwe speler, die op basis van moderne technieken en dekkingen echte toegevoegde waarde levert. CFD biedt in nauwe samenwerking met haar nieuwe partners een vernieuwend product aan met een uiterst scherpe premie.

 

15% structurele korting op uw huidige netto premie

Ja, het is echt waar. Een directe continue besparing van 15% op de netto premie als u nu kiest voor het CFD BAV- Collectief. Hiervoor moet u wel CFD-lid zijn. Voor niet aangesloten kantoren is deze verzekering ook beschikbaar tegen 10% korting op de netto premie die u nu aan uw huidige verzekeraar betaalt.

 

Gratis dekking bij Cyber- en Privacyincidenten

Bij een moderne verzekering horen ook moderne voorwaarden. Bij de CFD-BAV krijgt u een aparte en uitgebreide dekking voor het cyberrisico en privacy incidenten er gratis bij. Check op onze actiepagina de waarde van deze gratis module. U kunt deze cyberdekking ook nog verder uitbreiden met enkele modules tegen zeer sterk gereduceerde tarieven.

 

Uitgebreidere basisdekking

De CFD-BAV biedt ook uitgebreidere dekkingen en regelingen aan in vergelijking met een aantal traditionele BAV aanbieders. Denk bijvoorbeeld aan standaard dekking voor de draagplichtovereenkomst, belastingaangiftes van particulieren, vrijstelling van eigen risico in geval van een schikking of zelfs dekking voor aansprakelijkheid als gevolg van fraude door ondergeschikten. Met de vernieuwde polisvoorwaarden is uw bedrijf nog beter beschermd tegen beroepsaansprakelijkheid. U kunt alle voorwaarden en verbeteringen rustig bekijken op onze actiepagina www.cfd-bav.nl.

 

Inlooprisico volledig meeverzekerd

Geen zorgen over eventueel toekomstige zaken die voortvloeien uit historische gebeurtenissen. De verzekering is ook inclusief het volledige inlooprisico.

 

Maatwerk mogelijk

Hebt u een bijzondere BAV, AVB en/of Cyberpolis? Bijvoorbeeld een combinatie met Makelaardij OZ, echtscheidingsadvies, Financiële Planning, arbodiensten of andere activiteiten? Experts van de verzekeringsmakelaar helpen u graag alles perfect passend te maken. Uiteraard gebruikmakend van de scherpe CFD-tarieven.

 

Deskundigheid en schadeafwikkeling

De experts van LNI en JNPG, waaronder meerdere acceptanten en juristen, zijn gepokt en gemazeld in de branche. Vaak ook met decennia lange ervaring bij andere BAV-aanbieders. Geen stroperige procedures en allerlei wachtloketten, maar gewoon direct contact met een expert. Dit geldt ook wanneer er nog geen sprake is van een aansprakelijkheidsstelling, ook dan bieden wij waar mogelijk ondersteuning. 


Exclusieve toegang voor makelaars en taxateurs.      

Nu met 15% doorlopende provisie en o.a. 15% premiekorting voor de vastgoeddeskundigen; 

Maatwerk altijd mogelijk (bv. combinatie met MfN Mediation, AVB, makelaardij en administratiekantoor);

 

Maandbetaling zonder opslag!

CFD-leden kunnen genieten van een zeer exclusief voordeel. Eindelijk kunt u nu uw BAV-premie maandelijks betalen, zonder opslag! Daarmee zijn we ook volstrekt uniek in de markt.

 

Overstapservice

Maakt u zich geen zorgen over de overstapprocedure. We nemen dat namelijk volledig uit handen. U vult één formulier in en wij regelen de rest. Zonder administratieve rompslomp en uitgebreide vraaggesprekken.

 

Alles transparant

Voordat u u aanmeldt voor de switch leiden wij u naar een webpagina waar alles wordt uitgelegd en alle voorwaarden beschikbaar zijn. U neemt op basis van een volledig inzicht de beslissing of u wilt switchen.

 

Meld u zo snel mogelijk aan 

om premie te besparen en te profiteren van een veel betere dekking inclusief cyberrisk met een persoonlijke service.

 

Aanmelden actiepagina

Klik op deze link (www.cfd-bav.nl) om direct naar de actiepagina te gaan om alles uitgebreid te bekijken. Op deze pagina vindt u ook het aanvraagformulier om de switch direct in gang te zetten.

 

Vragen?

Hebt u specifieke vragen? Stuur dan een email naar cfd-collectief@lni.nl of bel naar 088 – 777 31 31 en we helpen u graag verder.

 

CFD-lid?

Bent u nog geen CFD-lid en wilt u graag profiteren van dit unieke aanbod? Meld u dan hier bij ons aan.