Het CFD BAV-Collectief

CFD presenteert uniek en succesvol BAV-collectief, aanmelden doorlopend mogelijk!

Maakt u nog geen gebruik van het CFD BAV-Collectief? Dan hebben wij goed nieuws voor u! 

U kunt namelijk jaarlijks per 1 januari, of in veel gevallen direct, overstappen naar het unieke CFD BAV-Collectief! Verschillende verzekeraars kennen namelijk een opzegtermijn van één maand, waardoor u op ieder gewenst moment uw huidige polis kunt oversluiten. Profiteer ook van de doorlopende korting, ruime dekking inclusief cyberrisk en vanzelfsprekend uitstekende service!

  

15% structurele korting op uw huidige netto premie

Ja, het is echt waar. Een directe doorlopende besparing van 15% op uw huidige netto premie en tegen de meest uitgebreide voorwaarden in de markt, inclusief syberrisk, als u nu kiest voor het CFD BAV-Collectief. Hiervoor dient u wel CFD-lid te zijn. 

* BAV-polissen die reeds bij SiriusPro/LNI/JNPG zijn ondergebracht zijn uitgesloten van dit aanbod.

 

Direct aanvragen

Klik op deze link om direct naar de actiepagina te gaan om alles uitgebreid te bekijken. Op deze pagina vindt u ook het aanvraagformulier om het oversluiten/aanvragen direct in gang te zetten.

 

Eerst offerte aanvragen

Wilt u eerst een offerte aanvragen? Klik dan hier en binnen 2 werkdagen ontvangt u de offerte per mail. Voor specifieke vragen kunt u contact opnemen met de helpdesk op nummer 088 – 777 31 31.

 

Nog geen CFD-lid?

Bent u nog geen CFD-lid en wilt u graag profiteren van dit unieke aanbod? Meld u dan hier bij ons aan.


CFD Gooimeer 1 | 1411 DC | NAARDEN | T: 064.831.9895 | E: info@commissiecfd.nl